Η BETA CAE Systems είναι δίπλα μας!

 

Με πολύ μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε την BETA CAE Systems στην οικογένειά μας!
Ευχαριστούμε και την καλωσορίζουμε θερμά ως μέγα χορηγό. Η BETA CAE Systems συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας να επιτύχει τους στόχους της και να αναδείξει τόσο το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όσο και την Ελλάδα σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς. Από φέτος μάλιστα, θα έχουμε την τιμή να κάνουμε τις απαραίτητες αεροδυναμικές προσομοιώσεις το μη-επανδρωμένου αεροσκάφους μας με τη βοήθεια του λογισμικού που μας παρέχει η εταιρεία, με σκοπό να σχεδιάσουμε τα “φτερά” του μέλλοντός μας.

Η BETA CAE Systems είναι μία ιδιωτική εταιρεία παραγωγής λογισμικού για μηχανικούς αφοσιωμένη στην εξέλιξη συστημάτων λογισμικού CAE τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλες τις περιπτώσεις προσομοίωσης. Τα προϊόντα της εταιρείας ANSA/EPILYSIS, META και SPDRM κατέχουν μία παγκόσμια ηγετική θέση σε ένα μεγάλο εύρος βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένου του αυτοματισμού, σιδηροδρομικών οχημάτων, αεροδιαστημικής, motorsports, χημικών διεργασιών, ενέργειας, ηλεκτρονικών συστημάτων, βαριών μηχανημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων και εμβιομηχανικής.

Αφοσιωμένη στην αποστολή της να παράγει άριστης ποιότητας συστημάτων λογισμικού CAE, η BETA CAE Systems προσφέρει προϊόντα τα οποία συνεχώς υπερβαίνουν τις προσδοκίες και παρέχει υποδειγματική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες. Η συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών και εμπιστοσύνης των χρηστών.

Είναι σημαντικό όταν έχεις στόχους, να έχεις δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια σου και σε βοηθούν να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις ψηλά. Για εμάς, οι άνθρωποι αυτοί δεν αποτελούν απλά ένα στήριγμα, αλλά ένα κομμάτι της ομάδας μας, γιατί είναι η πολύτιμη βοήθεια τους που μας κάνει να παλεύουμε για να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας!

Ευχαριστούμε θερμά την BETA CAE Systems που είναι δίπλα στο μεγάλο εγχείρημά μας!
Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά αυτό που κάνουμε κάθε μέρα στη Euroavia Athens!
Χτίζουμε τα φτερά του μέλλοντός μας!