Η ANEK LINES ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

Ο διεθνής διαγωνισμός Air Cargo Challenge πλησιάζει και η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς αποσκοπώντας σε μία ηχηρή παρουσία στη Γερμανία. Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πως στην προσπάθεια αυτή μεγάλος υποστηρικτής μας είναι η ANEK LINES την οποία καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και την ευχαριστούμε θερμά! Θα βρίσκεται δίπλα μας στην περίοδο που θα ακολουθήσει μέχρι τον Αύγουστο του 2019 συνδράμοντας στην κατασκευή του UAV και κατ’ επέκταση στην ανάδειξη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την προώθηση της ελληνικής καινοτομίας στο εξωτερικό.

Η ANEK LINES είναι μία ελληνική ναυτιλιακή εταιρία με έδρα στην Κρήτη και δυνατή πανευρωπαϊκή παρουσία. Ο υπερσύγχρονος στόλος της αποτελείται από 9 ιδιόκτητα πλοία, ελληνικού νηολογίου, τα οποία είναι πιστοποιημένα με τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Ποιότητας προκειμένου να παρέχει μία ολοκληρωμένη και ασφαλή εμπειρία ταξιδιού στο επιβατικό κοινό που αποτελεί και επίκεντρό της!

Για πάνω από 50 χρόνια η ANEK LINES καταφέρνει να συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες εταιρίες στον χώρο της ακτοπλοΐας μένοντας συνάμα πιστή στις βασικές αξίες της διαφάνειας, συνέπειας, εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης που τη χαρακτηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Για τους παραπάνω λόγους δεν θα μπορούσαμε να είμαστε κάτι λιγότερο από ενθουσιασμένοι που σαν ελληνική ομάδα οδεύουμε προς έναν διεθνή διαγωνισμό με ανταγωνιστές από όλες τις χώρες της Ευρώπης έχοντας στο πλευρό μας μία ελληνική εταιρία που έχει ήδη καταφέρει αυτό που και εμείς αγωνιζόμαστε να επιτύχουμε! Έχει, δηλαδή, αναδείξει την ελληνική καινοτομία, έχει αποκτήσει κύρος και είναι αντάξια κολοσσών της Ευρώπης.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους στον διαγωνισμό κάνοντας τους περήφανους που μας στηρίζουν να πετύχουμε το όραμα μας! Και ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά αυτό που κάνουμε κάθε μέρα στη EUROAVIA Athens!

Να χτίσουμε τα φτερά του μέλλοντος μας!