Η BETA CAE Systems είναι δίπλα μας για ακόμη μία φορά!

Η BETA CAE Systems αποτελεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον μέγα χορηγό της EUROAVIA Athens στην πορεία της προς τον διεθνή διαγωνισμό Air Cargo Challenge! Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο της Γερμανίας και αντικείμενο του αποτελεί η μελέτη και κατασκευή ενός UAV (Unmanned Aerial Vehicle) με δυνατότητα άρσης του μέγιστου ωφέλιμου φορτίου.

Η εταιρία είναι δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο και παράλληλα μας «τροφοδοτεί» με την απαραίτητη γνώση προκειμένου να κάνουμε τις αεροδυναμικές προσομοιώσεις του μη-επανδρωμένου αεροσκάφους μας με τη βοήθεια του λογισμικού που η ίδια μας παρέχει. Ήδη κατά τον Απρίλιο του 2020 εκπαίδευσε τα μέλη μας στα λογισμικά ANSA και META θέτοντας τα θεμέλια συνέχισης μίας συνεργασίας που έχει ήδη τις ρίζες της στις αρχές του 2018.

Η BETA CAE Systems αποτελεί μία ιδιωτική εταιρεία παραγωγής λογισμικού ειδικά για μηχανικούς αφοσιωμένη στην εξέλιξη συστημάτων λογισμικού CAE τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλες τις περιπτώσεις προσομοίωσης. Τα προϊόντα της εταιρείας ANSA/EPILYSIS, META και SPDRM κατέχουν μία παγκόσμια ηγετική θέση σε ένα μεγάλο εύρος βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένου του αυτοματισμού, σιδηροδρομικών οχημάτων, αεροδιαστημικής, motorsports, χημικών διεργασιών, ενέργειας, ηλεκτρονικών συστημάτων, βαριών μηχανημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων και εμβιομηχανικής.

Αφοσιωμένη στην αποστολή της να παράγει άριστης ποιότητας συστήματα λογισμικού CAE, η BETA CAE Systems προσφέρει προϊόντα τα οποία συνεχώς υπερβαίνουν τις προσδοκίες και παρέχει υποδειγματική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες. Η συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών και εμπιστοσύνης των χρηστών.

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερους «συνοδοιπόρους» στο ταξίδι μας προς τη διεθνή διάκριση. Η BETA CAE Systems μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ανάδειξη τόσο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όσο και της Ελλάδας στη διοργάνωση, δίνοντας μας τα εφόδια για να χτίσουμε τα «φτερά» του μέλλοντος μας!

Ευχαριστούμε την BETA CAE Systems γιατί στο πρόσωπό της συναντήσαμε πέρα από ένα πολύ δυνατό συνεργάτη, ένα πραγματικό στήριγμα και κομμάτι της EUROAVIA Athens.