Νέα συνεργασία με την εταιρία Hellenic Drones!

Hellenic Drones Logo

Η ομάδα της EUROAVIA Athens είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία από τις πιο σημαντικές συνεργασίες για τη φετινή χρονιά. Η εταιρία Hellenic Drones, με τομείς δραστηριοποίησης τα UAVs και τα drones είναι πλέον δίπλα μας στην ανάπτυξη καινούργιων project αλλά και στην εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων.

Η Hellenic Drones αποτελεί ελληνική εταιρία στον χώρο των drones και των UAVs και από το 2017 είναι η πλέον σύγχρονη ακαδημία μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Ελλάδα! Με βασικό άξονα την έρευνα και ανάπτυξη πάνω σε καινούργιες και απαιτητικές εφαρμογές των πολυκοπτέρων αλλά και σε αξιοποίηση καινοτόμων μεθοδολογιών και εργαλείων, η Hellenic Drones αποτελεί μία διαρκώς εξελισσόμενη εταιρία στον χώρο των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Παράλληλα, η εταιρία ενσωματώνει εξαιρετικά κατηρτισμένο προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των ΣμηΕΑ με αποτέλεσμα να παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση πτήσης. Ενδεικτικά, ορισμένα από τα αντικείμενα που καλύπτουν οι εκπαιδεύσεις της είναι: πτήσεις πολυκοπτέρων και αεροσκαφών σταθερών πτερύγων, νυχτερινές πτήσεις καθώς και ποικίλες εναέριες εργασίες όπως ακροβατική πτήση, πτήση σε σχηματισμό και μεταφορά φορτίου. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία θα προσφέρει εκπαίδευση και στον πιλότο της EUROAVIA Athens προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Air Cargo Challenge 2022.

Η συνεργασία μας με την εταιρία πέρα από πολλές ευκαιρίες εξέλιξης μας φέρνει κοντά και στον χώρο του DronePort. Το DronePort αποτελεί το πρώτο αεροδρόμιο αποκλειστικά για δοκιμές και πτήσεις drones και UAVs στην περιοχή του Μεσολογγίου. Περιλαμβάνει υπόστεγα και εκπαιδευτικό κέντρο ενώ παράλληλα φιλοξενεί δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Μεταξύ των εταιριών και οργανισμών που αξιοποιούν το DronePort είναι το HUSI (Hellenic USpace Institute), η Phantec και πλέον και η EUROAVIA Athens!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά την εταιρία για την προθυμία της να δουλέψει μαζί μας και ανυπομονούμε να χτίσουμε μαζί τα φτερά του μέλλοντός μας.